Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Još samo 3 dana do najvećeg festivala ljubavi – evo šta treba da znate o ovom festivalu!

Iako nas još tri dana deli do početka najvećeg rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta, u Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica. Ulaznice su gotovo rasprodate, smeštaj se još uvek može pronaći samo u Lovefest kampu, a organizatori su ukazali i na važne informacije koje je potrebno znati ako posećujete Vrnjačku Banju od 4. do 6. avgusta.

Magično ostrvo ljubavi smešteno je u parku jedne od najpoznatijih Banja u Srbiji. Vrnjačka Banja nalazi se u centralnoj Srbiji 200km južno od Beograda. Iz svakog grada u Srbiji možete doći automobilom, autobusom ili vozom. Organizatori preporučuju da po dolasku gradom krećete peške ili na biciklama – uštedećete gorivo, bićete u formi, a i sve je smešteno u neposrednoj blizini.

Kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18 časova, a program počinje u 19h i traje do 7h ujutru. Takođe, pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će moći od podneva do 18h da uživaju na dnevnim žurkama koje će se održavati na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena.
Za osobe sa invaliditetom obezbeđen je poseban ulaz, a organizatori savetuju kretanje uz pratnju.

Tokeni – jedina valuta plaćanja na ostrvu ljubavi!

Kao i prethodne godine i ovog leta na Lovefestu hrana, piće, suveniri i razne usluge i aktivnosti moći će da se plate jedino Lovefest tokenom. Tokeni će od početka, pa do kraja zvaničnog dela programa tokom sva tri dana moći da se kupe u Token kućicama, koje će biti postavljene po čitavoj festivalskoj lokaciji. Svaki posetilac može da kupi najmanje jednu tablu tokena. Vrednost jedne table tokena je 500 RSD. Sistem naplate tokena je samo gotovim novcem, tokeni se ne mogu kupiti karticom. Tokeni nisu obeleženi, svaki token se može koristiti za kupovinu bilo kog pića, hrane, suvenira ili plaćanje dodatnih usluga. Jednom iskorišćen token nije moguće više upotrebljavati.

Festival je radi vaše sigurnosti uveo generalni pravilnik koji definiše koje predmete ne smete uneti u okvire festivalske lokacije. Naime, na deseto izdanje Lovefesta nećete moći da uđete sa kućnim ljubimcima, muzičkim instrumentima, velikim kišobranima, maskama, laserima i loptama, ali selfi štapovi su dozvoljeni.

Poslednja, ali možda najviše bitna informacije je da na festival možete ući samo uz jednodnevnu kartu ili festivalsku narukvicu. Da biste zamenili ulaznicu za narukvicu, potrebno je otići od 4. avgusta u 15h na Info pult ispred ulaza na festivalsku lokaciju.

Decenijsko izdanje Lovefesta 4.avgusta otvoriće Sven Vath, a nakon njega nastupiće i Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić. Za ljubitelje Fire stage-a biće tu Ben Klock, Pan-Pot, Marttin Butrich, Ellen Alien, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle 5 godina zajedno nastupiti i pokazati posetiocima zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima. Za one koji više vole gitare i hip-hop zvuk, tu su Edo Maajka, Rambo Amadeus, Partibrejkerski, Irie FM, E play, Disciplin A Kitschme i više od 40 izvođača!

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.