Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Još 2 dana do festivala ljubavi- evo nekih informacija za kampere!

Festivalska groznica u Vrnjačkoj Banji je počela! Ostalo je još dvadesetak mesta do početka ljubavnog rođendanskog izdanja Lovefest-a i dva dana do početka – dakle, najbolje vreme za last minute informacije!

Prva, ali i najvažnija informacija – u kamp je donesite osmeh i pozitivno raspoloženje! 🙂

Kamp će za sve posetioce biti otvoren već 3. avgusta od 12:00h, a zatvoriće se 7. avgusta kada poslednji kamper napusti lokaciju. Da biste preuzeli svoju kamp narukvicu, morate otići na recepciju kampa, koja se nalazi na ulazu u festivalsku kamp zonu. Ono što je potrebno da ponesete sa sobom je lična karta ili pasoš.

Nije moguće ući automobilom ili bilo kojim motornim vozilom u kamp.

Kamperska zona ima dovoljno tuševa i mobilnih toaleta za sve kampere. Složićete se da priroda baš i nije najbolji izbor za fiziološke potrebe.
Ne smete se kupati u jezeru, unositi predmete koji su zapaljivi ili mogu prouzrokovati vatru, remetiti javni red i mir tokom dana.

Da podsetimo, ovog leta od 4. do 6. avgusta će se održati deseto izdanje Heineken Lovefesta u Vrnjačkoj Banji. Nastupima svetskih imena kao što su Sven Vath, Ben Klock, Martin Buttrich, Ellen Allien, Markus Fix, kao i regionalnih izvođača među kojima su Edo Maajka, Rambo Amadeus, Marčelo i mnogih drugih, Lovefest će još jednom opravdati titulu jednog od 10 najboljih evropskih festivala. Osim odličnog line up-a na četiri muzičke bine i ove godine vas čeka do sada neviđena scenografija koja će dodatno stvoriti utisak da ste na magičnom mestu daleko od stvarnosti.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.