Događaji Srbija

#JelenPivo predstavlja mikrosajt i aplikaciju: #VremeLeti

Kako bi dodatno podstaklo prijatelje da se druže i izađu u prirodu, Jelen pivo je predstavilo mikrosajt www.vremeleti.rs i V.O.P.S aplikaciju (Vokalno pivski sastav) zahvaljujući koјima posetioci lako i brzo mogu da zakažu idealno letnje druženje sa svojom ekipom.

Okupi prijatelje
Okupi prijatelje

„Leto je pravo  vreme da gledanje televizije, vežbanje u teretani i druženje u zadimljenim kafićima zamenimo odlaskom u prirodu sa dragim ljudima. Upravo zato smo došli na ideju da kreiramo mikrosajt i aplikaciju kako bismo ih dodatno podstakli na akciju, a da li će to biti šetnja uz reku ili pecanje sa drugovima, ostavili smo da svako od njih pojedinačno odluči.“ – istakla je Marija Grulović, PR menadžerka Apatinske pivare.

Od aplikacije do druženja sa prijateljima, u nekoliko koraka!

Posetioci sajta www.vremeleti.rs, zahvaljujući originalnoj V.O.P.S aplikaciji imaju priliku da pošalju personalizovanu muzičku pozivnicu prijateljima kako bi zakazali pravo letnje druženje. Dovoljno je da unesu svoje podatke, kratak prateći tekst, ime prijatelja koga pozivaju na druženje i izaberu muzički klip koji najbolje oslikava njihov poziv. Ovim povodom, bend Gitarinet snimio je više od 40 originalnih kompozicija kako bi muzičke pozivnice bile što kreativnije i zabavnije.

Druženje na reci
Druženje na reci

Nakon kreiranja muzičke pozivnice, posetioci sajta imaju mogućnost da je pošalju direktno prijatelju na mejl, ili da je šeruju na Fejsbuku ili Tviteru.

Vreme leti i zato ne propustite priliku da se prvom prilikom okupite sa dragim prijateljima i uživate u druženju!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.