Događaji Hrvatska

JB showroom kao nezaobilazna adresa za modne sladokusce

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak novom je kolekcijom najavila novu splitsku modnu bajku.

Elegantne haljine, lepršavi ljetni dizajn inspiriran arhetipskim svijetom mitova i legendi, odlike su kolekcije koja se od sada može razgledati u novom splitskom showroom-u u ulici Ruđera Boškovića 13. Prvi posjetitelji razgledali su unikatne odjevne kombinacije kolekcije pod nazivom The Mystic.

Dizajnerica Jelena Bošnjak je svoju prvu kampanju predstavila još u lipnju prošle godine kolekcijom jesen/zima 2016. Specifična modna priča prikazana je kroz prizmu poznate hrvatske bajke – Šuma Striborova. Nastavak modne priče pod nazivom Black fairy tail dizajnericu je odveo u kreativni prikaz dobra i zla, u kojem su prevladavale divne i bajkovite crne haljine. Kolekcije snažnih naziva te uvjerljivih priča, namijenjene su prije svega, samostalnim ženama koje su sigurne u sebe i spremne ulagati u svoj osobni razvoj i karijeru. Brend se bazira i na večernjim i na dnevnim varijantama haljina i odjevnih kombinacija idealnih prozračnih materijala i nježnih boja.

Jelena Bošnjak

JB design od prvih dana lansiranja bilježi veliki uspjeh stoga ne čudi da će se nova modna splitska adresa s neodoljivim uređenjem prostora, pokazati kao novo omiljeno mjesto zaljubljenica mode.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.