Događaji Srbija

Igor Todorović novom kolekcijom uz Tikveš vina

Nova kolekcija jednog od naših najpriznatijih modnih dizajnera, Igora Todorovića, koja nosi naziv „Little blue dress“ izazvala je oduševljenje kod svih pripadnica lepšeg pola koje su imale prilike da je vide u Skupštini grada Beograda.

IMG_4591

Kreator, čije modele nose brojne slavne dame od stila, ovoga puta spojio je lepo i korisno i odevne komade u kojima dominiraju sve nijanse plave boje prezentovao je u sklopu humanitarne misije koja je ima za cilj da pomogne inicijativu „Pobedi za decu prihvatilišta“. Pomoć za najugroženije generacije od 7 do 17 godina kojima je neophodan novi i veći dom, prisutni su mogli da uplate na licu mesta kupovnom limitirane serije svilenih marama koju je u saradnji sa Ateljeom Igor Todorović pripremila i poklonila kompanija „Maruška“. Kolekcija koja je inspirisana idejom dizajnera da se izradi mala plava haljina koja će biti dostojna naslednica ikonografske male crne haljine, sjajno se uklopila uz najfinija vina vinarije „Tikveš“ Merlot Special Selection

vina .jpg

Muscat Ottonel Special Selection, pa su brojne zvanice iz sveta šou biznisa, politike i sporta istovremeno uživale u najplementijim tkaninama kože i krzna, ali i ukusu izvrsnih vina. U reviji i vinima uživali su Tijana Dapčević, Verica Rakočević, Dušan Borković, Dejan Luktić, Branka Pujić, Tatjana Vojtehovski, Marko Kon, Lena Bogadanović, Vjera Mujović i mnogi drugi.  

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.