Događaji Srbija

Humanitarni koncert “Svi za Magdalenu“ u Hali sportova

U nedelju, 21. oktobra .2018. godne, u Hali sportova, sa početkom u 18 časova, biće održan humanitarni koncert pod nazivom Svi za Magdalenu.

Magdalena Marković je dvogodišnja devojčica iz okoline Golupca, koja je rođena sa retkom vrstom srčane mane i najkasnije u novembru ove godine mora na operaciju srca, koja će biti obavljena na klinici Harley Street u Londonu. Cena prve, od dve predviđene, operacije iznosi oko 50.000 evra.

Sredstva za Magdalenino lečenje prikupljaju se putem fondacije „Budi human-Aleksandar Šapić“ i do sada je sakupljeno oko 27.000 evra. Ovim humanitarnim koncertom planirano je da se prikupi veći deo nedostajućeg iznosa. Na koncertu će nastupiti: Neverne bebe, Beogradski sindikat, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Hornsman Koyot, Johny Ranković & Churlians feat Žika Jelić, Iskaz, Lagana sreda, Bojan Marović i Baletski studio “Art centar“. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigstixa-a (prodajna mreža Gigs Tix, Knjižare Vulkan i online na www.gigstix.com) i Ticketline-a.

About the author

Stefan Mihajlovski

Diplomirani komunikolog. Student master programa Proizvodnja TV serija. Pisac knjiga ''14 dana karantina''. ''Ispod grla'' i ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. TV autor i voditelj. Kolumnista. Aktivista za ljudska prava.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.