Događaji Srbija

Humanitarni koncert Nemanje Radulovića u Nišu

Kompanija IDEA je tradicionalno četvrtu godinu za redom, u okviru svoje kampanje “Niš u srcu” obradovala Nišlije i kao veliko novogodišnje iznenađenje podržala humanitarni koncert jednog od najvećih virtuoza violine Nemanje Radulovića, koji potiče iz ovog grada.ZagoracStudio_1

Ovaj svetski poznati violinista u Nišu je nastupio nakon skoro tri godine, zajedno sa bendom Double sens i priredio pravi spektakl za sve prisutne, a IDEA je podržala koncert i sav prihod od prodatih karata pokloniće Fakultetu umetnosti kako bi se pomoglo opremanje multumedijalne sale. Na ovaj način IDEA je još jednom pokazala koliku pažnju ulaže u aktivnosti koje su od lokalnog značaja za ovaj grad.

ZagoracStudio_120

Nemanja Radulović je po prvi put imao priliku da nastupa pred svojim rođacima i prijateljima, što je izazvalo velike emocije kod njega, a medijima je izjavio da nastup u Nišu za njega predstavlja najlepši koncert u ovoj godini. Publika je muzičare vraćala na bis tri puta i po njihovoj oceni ovaj koncert jeste događaj godine u Nišu.

ZagoracStudio_147

IDEA u okviru svoje društveno odgovorne kampanje „Niš u srcu“ tradicionalno daje podršku kulturnim manifestacijam u Nišu, kao što je i ovaj humanitarni koncert u organizaciji „Uličnog festivala PozitivNi“, i posebnu pažnju posvećuje unapređenju društvenog i kulturnog života Niša.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.