Događaji Hrvatska

Högl i tri modne priče – spoj koji oduševljava

Högl Shoe Fashion u svojoj trgovini u Ilici 12 već tradicionalno svake sezone predstavlja aktualnu kolekciju u suradnji s nekim od hrvatskih dizajnera. Ove godine odlučili su se pozvati tri sjajne blogerice i prepustiti im da kroz svoje modne vizije pokažu raskošnu Höglovu kolekciju proljeće/ljeto 2017.

Andriana Gazić, Barbara Repe i Ana Bacinger

Andriana Gazić koja sa sestrom Leonardom vodi blog Sisterstime LA odlučila se za mladog dizajnera Antuna Tina Brišara pa je linija Högl tenisica i natikača posebno došla do izražaja uz njegove moderne sportske kreacije.

Stilistica Barbara Repe čiji blog Ar-Ar već dugi niz godina vjerno prati brojna publika odabrala je Saru Lončarić, a uz njene profinjene bluze i hlače visokog struka sjajno su pristajale Höglove cipele s visokim potpeticama i torbe pastelnih boja.

Ana Bacinger, modna novinarka i ponosna vlasnica popularnog bloga Little Fashion Paradise u svoju modnu priču pozvala je fenomenalnog Roberta Severa, a njegove urbane kreacije  odlično su se složile s trendovskim cipelama i torbicama u živim bojama i cvjetnim uzorcima.

Antun Tin Brišar, Sara Lončarić i Robert Sever

Brojne goste ovog zanimljivog modnog događaja riječima dobrodošlice pozdravila je Höglova menadžerica za Hrvatsku Sanja Faber, program je odlično moderirala poznata RTL-ova voditeljica Ana Miščević, a dvanaestogodišnja Maja Šokac, višestruko nagrađivana mlada pijanistica, bila je posebna gošća i oduševila je publiku svojom izvedbom.

Tri modne priče u Höglu zaokružene su majstorskom šminkom Zdenke Mihelj i vrhunskim stylingom frizura kojeg potpisuje tim frizerskih salona Studio Marcela.

Među dragim gostima koji su uživali u Ilici 12 našla su se i mnoga poznata lica: pjevačica Nina Kraljić, spisateljica Sanja Pilić, poduzetnica Đurđica Marković, model Lucija Lugomer s dečkom Danijelom Grlićem, novinarka Elizabeta Gojan, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, dizajnerski dvojac Klisab Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, dizajnerica nakita Ivančica Pahor i kćer Una, poduzetnica Ana Lisak, aktualna Miss Zagreba Nika Poljak i prošlogodišnja Antonela Ivanović, poduzetnice Jadranka Pezo i Iva Loparić Kontek te novinarke i urednice Vesna Blašković i Zora Bjelousov.

Nina Kraljić, Sanja Pilić i Đurđica Marković
Lucija Lugomer, Danijel Grlić i Elizabeta Gojan
Antonija Bračulj, Marko Šabarić, Tihana Harapin Zalepugin i Tomislav Kliškinić

Fotografije: Domagoj Biondić

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.