Događaji Moda&LifeStyle Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

H&M proslavio dolazak Conscious Exclusive 2017 kolekcije

U susret kolekciji H&M Conscious Exclusive 2017, napravljenoj od održivih materijala i tkanina, kreativna savetnica u kompaniji H&M An-Sofi Johanson bila je sinoć domaćin ekskluzivne večere priređene u Los Anđelesu, zajedno sa zaštitnim licem kampanje – Natalijom Vodianovom.

Poznati gosti kao što su Krisi Tejgen, Orlando Blum, Hejli Boldvin, Kejt Mara, Saša Lejn, Laki Blu Smit, bili su odeveni u ovu kolekciju, koja će biti dostupna od 20. aprila u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao i u drugim odabranim prodavnicama širom sveta.

Natalia Vodianova

H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od održivih materijala koja za cilj ima da usmeri modu i održive inovacije H&M-a ka održivoj modnoj budućnosti kompanije. Novina u ovogodišnjoj kolekciji je i linija za decu.

Orlando Bloom

“Ponosna sam što sam zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Neverovatno je videti sve prednosti održivih materijala koji su korišćeni u kolekciji koja ukazuje na to da će modna budućnost biti održiva.

Chrissy Teigen

“Conscious Exclusive je šansa da sanjate i stvorite komade odeće koji su u isto vreme neobični i lepi. Divno je što smo imali mogućnost da pokažemo šta se sve može uz pomoć održivih materijala, kao što je to slučaj sa delikatnom plisiranom haljinom napravljenom od BIONIC®-a”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.

Kate Mara

Intimna večera održana je u prostoru SmogShoppe, održivo dizajniranog urbanog objekta u Sjedinjenim Američkim Državama. Na samom ulazu, gosti su imali priliku da uživanju u umetničkoj instalaciji u kojoj je prikazan glavni komad kolekcije, eterična plisirana haljina napravljena od BIONIC® materijala – poliestera nastalog od plastike prikupljene na obalama.

Hailey Baldwin

#HMConsciousExclusive

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.