Događaji Moda&LifeStyle Hrvatska

Hippy Garden pomaknuo granice i oduševio parfemskom čarolijom za duh i tijelo!

Nedavno je u Esplanade hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna  i stila održana ekskluzivna promocija limitirane serije „EGO“ – za duh dušu i tijelo! Spektakularan parfem, ulje za tijelo i vino Port of Grimalda ujedinjeni su u zajedničku priču modne kuće Hippy Garden.

 

Hippy Garden je oduvijek više od modnog brenda. To je prije svega način stvaranja inovativne i talentirane umjetnice Đurđice Vorkapić koja je opet pomaknula granice mode u spiritualno.

 

Glamuroznoj bočici boje zlata i senzualnim notama novog mirisa nisu odoljeli ni: Vanna,  Borna Kotromanić, Tončica Čeljuska, Perica Bukić, Josipa Pavičić, Sanja Agić,  Lana Pavić, Ivana Paradžiković, Ana Miščević, Borko Perić, Đurđica Orepić i Ivica Matošević.

 

Kompozicija ženskog mirisa EGO  otvara se privlačnim notama poput poslastice za žene na bazi slatkih akorda „šećerne vate“ i mirisa grožđa sorte Isabella, ipak mnogo mističniji i senzualniji. U početku snažan i intenzivan, razvija se u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate.

 

U ovako elegantno dekoriranom prostoru suvremenog ozračja i udobnosti  najvišeg stupnja i posvećenosti detaljima, prezentacija Hippy Gardena podigla je granice na višu spiritualnu razinu.

Fotografije: PR

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.