Događaji Srbija

Hip-hop noć 7. avgusta na Lovefestu

Nidže vas zovu na Jack Live Stage! – Vrnjačka Banja, 21. jul 2015. – Prti Bee Gee, dvojac koji je svojim nastupom “oduvao” publiku na ovogodišnjoj martovskoj Lovefest Live žurci u Beogradu, za manje od mesec dana stiže na Lovefest.

Nidža i Nidža su i ovog puta pozvali sve fanove festivala da od 6. do 8. avgusta dođu na ostrvo ljubavi, a najava u jedinstvenom Prti Bee Gee maniru obećava odličnu žurku druge festivalske večeri.

Video možete pogledati OVDE.

Prti Bee Gee
Prti Bee Gee

Inače, beogradski dvojac će nastupiti na Jack Live bini 7. avgusta, a u okviru hip-hop noći na najmlađu binu festivala dolazi i crnogorski duo Who See. Iz Hrvatske stiže grupa Elemental, a uz njih će nastupiti i Marčelo. Za nastupe popularnih repera publiku će zagrejati valjevski muzičar Aleksandar Danilović poznatiji kao Mr. Rabbit.

Prvog i trećeg festivalskog dana na Jack Live Stage stižu i grupa Laibach, Hladno Pivo, Goblini, Artan Lili, Eyesburn, ZAA, Atheist Rap, Mortal Kombat, kao i vrnjački bend Regulator.

Lovefest, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Festival će ugostiti zvezde iz celog sveta među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, Marcellus Pittman, DJ Qu i mnogi drugi.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.