Događaji Svet

Havaianasov debi na modnim pistama njujorškog tjedna mode

Nakon nedavnog porasta popularnosti među modnim influencerima i urednicima koji su pohađali modne revije diljem Europe noseći na nogama udobne Havaianasice, luksuzni dizajner Dion Lee poslao je modele niz pistu u casual obući predstavljajući svoju kolekciju za proljeće 2019. u njujorškom Sohu.

Dion je za Havaianasov debi na modnim pistama odabrao tri popularna Top Havaianas modela – Top White, Top Black i Top Navy.

Debi Havaianasa na modnim pistama najnovija je instanca novih trendova koji izlaze iz luksuznih dizajnerskih kuća, gdje se udobnost i jednostavnost uspješno spajaju s usmjerenim dizajnom stvarajući novu estetiku modernom potrošaču.

Izvorno brazilski brend, Havaianas, sinonim je za udobnost i izdržljivost, ljeto i slobodan duh, iz godine u godinu svojom ponudom iznenađuje ljubitelje. Prodaje se u više od 100 zemalja širom svijeta I svake godine na tržište izbaci više od 400 novih, razigranih  modela.

Svi artikli su dostupni na [button link=“https://www.havaianas-store.com/en/?hav=TRUE“ text_color=“#FFFFFF“ color=“#2663ea“] WEB SHOPU [/button]. Nastale 1962. godine, Havaianas japanke prenose brazilski duh diljem svijeta kroz legendarne gumene potplate i vibrantni dizajn pun radosti i optimizma. Havaianas simbolizira udobnost, sreću i slobodu u najjednostavnijem i spontanom obliku za sva stopala.

About the author

Marina Đarmati

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.