Događaji Hrvatska Srbija

Gejmeri pripremite se za 4. Reboot Infogamer sajam u Zagrebu

Jedan od najvećih gejmerskih sajmova u Europi Reboot Infogamer ove godine u saradnji sa Zagrebačkim velesajmom otvara vrata za više od 50 hiljada posetilaca i ljubitelja video igara. Sajam se ove godine održava od 11. do 15. novembra na Zagrebačkom velesajmu. Najnovije tehnologije iz gejming sveta, Virtual Reality uređaji, HTC Vive i Samsung Gear VR, kao i ekskluzivni noviteti iz Alienwarea, Steam kontroler i Steam Machine samo su deo ponude koju će gejmeri moći da isprobaju na ovom događaju.

IMGP3079

Površinom najveći do sada, unutar 4 paviljona (8, 8a, 9 i 11a) sajam će predstaviti i neke od najvećih svetskih, ali i regionalnih izdavača video igara. Prvi put cela hrvatska i regionalna industrija pojavljuje se zajedno na jednom mestu uz tridesetak malih indie studija.

IMGP3091

Reboot Infogamer sajam između ostalog donosi:

– najveća izdavačka imena kao što su Blizzard, Ubisoft, Konami, Activision, Sony PlayStation,

– najuspješniji gaming studiji iz regije Nordeus, Croteam, Eipix, Little Green Man, Nanobit, Mad Head, Cofa Games i mnogi drugi,

– velike community evente u oblasti gaming video blogginga, streaminga te youtubeinga,

– e-sports turnire: Counter Strike; Global Offensive , Heartstone: Heroes of Warcraft, League of Legends, PES 2016 te Call of Duty,

– analogne igre i takmičenja u analognim igrama,

– Gaming Cosplay takmičenja sa najvećim fondom nagrada do sada,

– nagradne igre koje će se održavati svaki dan na glavnoj pozornici sajma…

IMGP4057

Ulaznice za Reboot Infogamer sajam mogu se nabaviti on-line OVDE ili na ulazu Zagrebačkog velesajma za vreme trajanja sajma po ceni od 40 kuna za jednodnevnu ulaznicu i 90 kuna za ulaznicu za svih pet dana trajanja događaja.

Sajam će biti otvoren od 11. do 15. novembra od 10.00h do 20.00h.

Dodatne informacije možete potražiti na sajtu organizatora OVDE.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.