Događaji Srbija

Francuski šarm u plavoj boci

Romantičnim piknikom u francuskom stilu, u prisustvu brojnih poznatih ličnosti, obeležen je dolazak jedinstvenog francuskog pšeničnog piva „Blanc” na domaće tržište.

U idiličnoj ležernoj atmosferi, poput pravog pariskog piknika sa pogledom na beogradske reke, „Carlsberg Srbija” predstavila je svoj najnoviji proizvod – „Kronenbourg Blanc”, jedinstveno pšenično pivo sa blagom dozom citrusa. Pored specifičnog ukusa, ovo pivo posebno se izdvaja prefinjenim dizajnom ambalaže, a namenjeno je ljubiteljima dobrog ukusa kako u hrani i piću, tako i u umetnosti življenja.

„Kako sam brend kaže – osetite francuski stil života, tako smo i mi poželeli da prenesemo duh brenda Blanc, Pariza i francuskog načina uživanja u svakoj prilici upoznavanjem domaće javnosti sa ovim prefinjenim pivom. Blanc predstavlja odličnu kombinaciju dobrog piva i još bolje priče koja uz njega ide!” – izjavio je Vladimir Vava, generalni direktor kompanije „Carlsberg Srbija”.

Brojne poznate ličnosti pridružile su se ovom jedinstvenom šik pikniku, a među prvima koji su nazdravili francuskom šarmu brenda Blanc bili su glumci Miona Marković, Vuk Kostić, Sloba Stefanović i drugi.

„Kronenbourg Blanc” je 100 odsto pšenično pivo sa blagom dozom citrusa koje je idealno za konzumaciju u specijalnim prilikama, uz posebne gastronomske specijalitete, poziva na uživanje i pruža zadovoljstvo za sva čula. Zapravo, „Blanc” je kec u rukavu svakoga ko voli da kreira nezaboravne trenutke, tajni sastojak svake šik večere i plavi dragulj svečanih prilika.

„Kronenbourg Blanc” biće dostupan na našem tržištu u boci od 0,33 litra, limenci od 0,5 litara i kao točeno pivo.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.