Događaji Srbija

Festival hleba „Bake UP“ u TC Delta City

Dvodnevna manifestacija „Bake UP“ biće održana predstojećeg vikenda, 25. i 26. marta, u atrijumu TC Delta City, u okviru koje će biti predstavljeno kako pekarstvo postaje umetnost, a predstaviće se i proizvođači finog hleba, peciva i kolača.

U toku manifestacije najbolji pekari Srbije i pobednici Pekarijade predstaviće posetiocima svoje umeće i organizovaće zanimljive performanse za posetioce kroz demonstraciju i savete u vezi sa pripremom finog hleba, peciva, izborom pravog kvasca i pripremom savršenog testa.

Posebna atrakcija biće pravljenje kalemegdanskog Pobednika od testa, u subotu, 25. marta, u popodnevnim časovima. Pobednika će uživo pred publikom praviti članovi žirija Pekarijade, a program će voditi popularni Inspektor Blaža.

Pored izložbe i pekarskih radionica, tokom oba dana, od 10 do 22 sata, biće organizovana i degustacija pekarskih majstorija, kako bi što veći broj ljudi mogao da oseti čaroliju finih peciva.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.