Događaji Srbija

Ekskluzivni klupski koncert Slobodana Trkulje i Balkanopolisa!

U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se Slobodan Trkulja predstaviti publici kao jedini domaći umetnik.
slobodan-trkulja

Slobodan Trkulja i Balkanopolis će održati ekskluzivni klupski nastup, na kome ćete moći da čujete muzičku magiju i osetite energiju koju nose ovi muzičari u intimnoj, bliskoj i toploj atmosferi kluba Bitefartcafe. U sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, zasluženo će se predstaviti kao jedini domaći umetnik, 5. i 6. decembra u 21h.

Naš svetski poznati umetnik, koji fascinira publiku, kako svojim sviračkim umećem, tako i izuzetno moćnim glasom, osnivač je i frontmen Balkanopolisa. Muzika Balkanopolisa, koju komponuje Slobodan Trkulja, zasniva se na džezu, pop muzici i balkanskim tradicionalnim melodijama i ritmovima. Slobodan Trkulja i Balkanopolis su spajanjem ovih žanrova stvorili jedinstven zvuk koji se odnosi na “modernu tradiciju”, koji je prerastao u zaseban muzički žanr sa sve više pratilaca, kako među muzičarima, tako i među slušaocima.  U prisnom kontaktu sa publikom, Slobodan i Balkanopolis će sve slušaoce na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu povesti na jedno magično putovanje kroz istoriju, od tradicije do sadašnosti.

Na tom muzičkom putovanju, publiku će kao i do sada pratiti i Barcaffè, generalni sponzor i partner festivala, koji će savršenim ukusom espresa upotpunti osećaj uživanja i u spoju umetnosti muzike i kafe, pružiti publici potpuni ugođaj.

Cena karte je 1200 dinara i može se nabaviti na svim prodajnim mestima eventima i ddtickets, kao i online.

slobodan-trkulja1

Musicology Barcaffe Sessions ove godine traje od oktobra 2016. do aprila 2017. Do sada su u sklopu ovog koncertnog serijala nastupile zvezde poput The Brand New Heavies, Jose James i Cristina Branco. Nakon Slobodana Trkulje i Balkanopolisa, publika će moći da uživa u intimnim koncertima svetski poznatih izvođača, kao što su Hindi Zahra, Gregory Porter i Meshell Ndegeocello.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.