Događaji Srbija

EKOF Alumnisti proslavili prvo okupljanje

“Predstavljajući deo porodice od preko 48.000 diplomiranih studenata, više od 3.000 magistara nauka ili mastera, te preko 700 doktora nauka, školovanih tokom 79 godina postojanja  Ekonomskog fakulteta kao visokoškolske obrazovne institucije, danas ste ovde da podelite sa nama vaša vredna iskustva i da nam pomognete da na osnovu tih iskustava unapređujemo rad naše institucije.“ – ovim rečima dekan Ekonomskog fakulteta pozdravio je više od 600 zvanica diplomiranih ekonomista, sinoć u Crowne Plazi.

DSC_2186

Povod ovog okupljanja je ostvarenje ideje, stare već 30 godina, da se napravi Alumni klub, koji bi povezivao sve student koji su diplomirali na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Skup toliko različitih generacija, zabavljao je bend Vasila Hadžimanova, a mnoge poznate I veoma omiljene profesore, pozdravila je i Jelena Knežević Vlahović, članica Upravnog odbora Alumni kluba.

DSC_2236

‘’Potreba za talentima, bez obzira koliko je ogranicana, postoji. Na nama je da tome damo formu i obezbedimo ovim mladim ljudima podrsku da se profesionalno ostvare u skaladu sa svojim afinitetima i talentom. Razvijanje saradnje fakulteta sa privrednim subjektima,uspostavljanje i održavanje trajne veze između fakulteta i njegovih studenata nakon završetka studija, naša je misija.  Povezivanje svih bivših studenata Fakulteta kako bi se omogućila njihova međusobna saradnja,. Motivacija članova Alumni kluba za podsticanje stručnih i naučno-istraživačkih aktivnosti , uspostavljanje odnosa sa različitim organizacijama, kao i Alumni klubovima iz regiona i šire. Sve su to vizija, misija I ciljevi ovog Udruženja

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.