Događaji Srbija

Dvostruka pobedau takmičenju za najduži poljubac

Pred velikim brojem posmatrača i po predivnom vremenu za ovo doba godine, u Vrnjačkoj Banji po osmi put održano je takmičenje u najdužem poljupcu.

“Pred početak takmičenja Đorđe me je zaprosio, bila sam oduševljena jer nisam znala njegovu nameru. Još više ga sada volim, jer nije mala stvar javno iskazati osećanja pred ovolikim brojem medija I posmatrača… Ovo je za nas dvostruka pobeda“ kaže Alurac Irena koja je sa svojim partnerom Božić Đorđem, pobedila u najdužem poljupcu, koji je ove godine trajao 68 minuta.

poljubi me 2

Inače Irena i Đorđe su pobedili 2013., 2014.  i 2015. godine i dolaze iz Kruševca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Rečević Anita i Nedeljković Stefan iz Kraljeva, dok su najudaljeniji par Aleksandra i Danijel Kostić iz Pirota. Najstariji par je Jevđić Milojka i Dragoslav iz Topole sa 56 godina.

poljubi me 3

Vredne nagrade ( putovanje u PRAG, velnes vikendi, svarovski nakit,…) su privukle do sada najveći broj parova, ukupno  24.

“Ostali parovi mogu napokon da odahnu. Irena i Đorđe su  definitivno najavili povlačenje, tako da su ostavili mogućnost i da neko drugi pobedi, jer protiv njih jednostavno nije bilo “leka”…kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

poljubi me 4


About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.