Događaji Muzika Srbija

Drugo magično veče Heineken Lovefesta: Ellen Allien oduvala Fire Stage, Mimi vladala Live binom

Ni posle 7h ujutru kada je predviđen kraj muzičkog programa drugog festivalskog dana Haineken Lovefesta više desetina hiljada ljudi nije želelo da žurka prestane.

Ellen Allien: Hvala što ste učinili da se osećamo kao kod kuće

Na Fire Stage-u veče su otvorili Kid Kimi i Monosaccharide, a zatim se na bini pojavio zagrebački di-džej Jan Kinčl. Potpuno iznenađenje i pometnju napravili su Paranoid London, posle kojih je Ellen Allien oduvala publiku pred sobom. Ona se zahvalila svima koji su učinili da se oseća kao kod kuće i odmah svoje oduševljenje podelila i na društvenim mrežama. Zvezda večeri bio je Ben Klock, za koga je ovogodišnje izdanje Lovefesta bio jedan od najbolji nastupa tokom godine do sada. Sa neverovatnom energijom i uz krcat Fire Stage drugu noć zatvorili su Zenker Brothers.

Ben-Klock

Energy Stage doživeo je i svoju drugu magičnu noć, u okviru koje su od domaćih imena nastupili Kapetan Acid, SMT#NG, kao i Manjane &; Philie P. Potpuno iznenađenje bio je australijski di-džej Tornado Wallace, a najveća zvezda večeri bio je Phil Weeks. Noć na vinil bini zatvorili su Gilerz i BeGood, a energija je bila takva da je publika samo želela još.

Mimi vladala Live binom

Kao i prethodnih godina petak je bio rezervisan za hip-hop, a sinoć su na Live bini nastupili fantastični Edo Maajka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez, koja je tokom svog nastupa apsolutno vladala binom i publikom.

Mimi Mercedez

Poslednje festivalsko veče na vatrenoj bini otvorili su Kristijan Molnar i Robert Dietz, kao i legendarni dvojac Pan-Pot, dok su svi zajedno rođendansko izdanje Lovefesta ispratili uz Marka Nastića, Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. Na Live Stage-u nastupili su Straight Jackin, E-Play, kao i kultni Koja i Disciplin A Kitschme i Bjesovi.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.