Događaji Srbija

Dragan Vurdelja gost 27. Međunarodnog sajma kozmetike „Dodir Pariza“

Specijalni gost predstojećeg 27. Međunarodnog sajma kozmetike 9. i 10. aprila u hali 2 Beogradskog sajma biće Dragan Vurdelja, jedan od najcenjenijih i najtraženijih make-up artista u regionu. Dragan će u okviru L’Oreal NYX make up show-a, na štandu Alexandar Cosmetics-a, predstaviti najnovije trendove za narednu sezonu i otkriti tajne vrhunskog umeća u šminkanju i očuvanju lepote. Svim posetiocima prezentacije biće uručeni vaučeri sa popustom za upis predstojećeg ciklusa Škole šminke Dragan Vurdelja, koji počinje 7. maja, kao gestom povodom 10. jubileja.

Polaznici škole će imati priliku da tokom četiri meseca trajanja nastave u celosti rade sa Vurdeljom lično. U toku trajanja škole, koja se nalazi na novoj adresi Svetozara Markovića 19 u Beogradu, Dragan i njegov tim će svoje znanje i iskustvo iz dugogodišnje karijere prepoznate na domaćoj i internacionalnoj sceni, preneti svim polaznicima, koji žele da steknu zvanje profesionalnog make up artista. Nakon završene škole, polaznici dobijaju sertifikate priznate od strane Udruženja kozmetičara Srbije. Za deset godina postojanja preko 500 talenata završilo prestižnu školu šminke Dragana Vurdelje.

Škola šminke  Dragan Vurdelja powered by NYX - 03

„Edukacija make up talenata ostaje i dalje jedna od mojih najvećih misija. Proteklih 10 godina rada škole pokazali su da smo talentovana nacija kada je profesionalna šminka u pitanju. Želja mi je da moji učenici nastave mojim stopama i ostvare blistave internacionalne karijere. Svoje višegodišnje bogato iskustvo želim da prenesem na njih kroz svoju školu i omogućim im da se razvijaju ne samo na profesionalnom, već i na ličnom planu“, izjavio je ovim povodom Dragan Vurdelja.

Profesionalna karijera Dragana Vurdelje započela je u Beogradu priznanjem Udruženja kozmetičara Srbije 1997. godine a 2005. je proglašen za najboljeg profesionalnog šminkera u Srbiji. Ostvario je saradnju sa brojnim uglednim magazinima kod nas i u svetu a učestvovao je u niz kampanja za čuvene svetske brendove u Parizu i Njujorku, kao što su Estée Lauder, Inglot, Charlotte Tilbury, Zelens, Goldwell, Vidal Sassoon i sarađivao sa nekim od najvećih modnih dizajnera današnjice među kojima su Tom Ford i Stella McCartney, kao i modna kuća Burberry. Njegovo dugogodišnje iskustvo i ekspertiza čine ga našim najuglednijim beauty ekspertom danas, čiji je rad prepoznat i cenjen u celom regionu.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.