Događaji Srbija

Dodela Grand Slam 2015 nagrada uoči 16. mts Noći Reklamoždera

Plakat PRESS

Muzika i velike muzičke zvezde su inspiracija ovogodišnjeg programa mts Noći Reklamoždera, od Elton Džona do Džastin Bibera, od Lejdi Gage do Nur Jehana (indo-pakistanske velike zvezde iz 50-tih), Farel Vilijamsa i mnogih drugih.

Pred nama je nova, kreativna, uzbudljiva i urnebesno zabavna selekcija najboljih svetskih reklama, na velikom platnu Sava Centra, 28.novembra, koju i ove godine potpisuje njen neumorni selektor Žan Mari Bursiko (Jean Marie Boursicot).

U svojoj 35. godini postojanja, Noć Reklamoždera (La Nuit des Publivores) postala je nezamenljivo mesto okupljanja svih ljubitelja reklama sa svih pet kontinenata.

Dragoljub Mićko Ljubičić

U saradnji i na predlog Instituta za istoriju oglašavanja, mts Noć Reklamoždera će u Jugoslovenskoj kinoteci dodeliti Grand Slam 2015 trojica autora koji su svojom kreativnošću podizali standard oglašavanja na klasičnim medijima: štampi, radiju i televiziji. Za štampana oglasna rešenja priznanje će biti uručeno Slavimiru Stojanoviću, za radio Dragoljubu Mićku Ljubičiću, a za televizijski spot Jaki Judniču.

Takođe, tokom događaja svi ćemo imati mogućnost da probamo brzinu mts 4G mreže, inovaciju koja je deo sjane kampanje “Pokrivamo Srbiju, da bi ste je vi otkrili”.

Neko ce otići kući sa poklonom – najnovijim telefonom marke Samsung – Galaxy S6 Edge +, koji je samo pre par meseci stigao u Srbiju. Jedinstven dizajn, veliki ekran i neverovatna kamera od 16 MP će vam pružiti mogućnost da na najbolji način zabeležite nezaboravne trenutke ove večeri.

Monotonije u ovoj noći nema, jer tu je Sensation refresh drink. On će vas na krilima zmaja odvesti direktno u egzotičnu Aziju, kada probate njegovu kombinaciju mineralne vode i osvežavajućih ukusa limete i kiwana.

Hladne dane možete da zasladite omiljenim Frikom sladoledima. Prepustite se harmoniji najlepših ukusa i učinite da ova Noć Reklamoždera bude najslađa do sada.

I u čemu jedan pravi Reklamožder uživa, dok sa prijateljima deli utiske večeri? U odličnoj Grand kafi – Black’n’Easy, koja ima tradicionalni miris i ukus, ali koja se brzo sprema, tačno toliko da stignete na drugi blok fantastičnih reklama i koja vam garantuje budnost cele Noći.

Tema 16. mts Noći Reklamoždera je u znaku zlatne Srbije i fantastičnih uspeha naših sportista koji su osvojili zlatne medalje na velikim takmičenjima, i time ostvarili sjajnu promociju Srbije i Beograda u svetu, a mi smo im uzvratili spektakularnim dočecima ispred Skupštine grada.

Dok čekamo to sjajno veče, podržimo domaću kreativnost glasanjem za najpopularniju domaću reklamu na www.nocreklamozdera.com. Proglašenje pobednika, saznaćemo zajedno 28.novembra u Sava Centru, na otvaranju mts Noći Reklamoždera 2015.

Prijatelji manifestacije: Institut za istoriju oglašavanja (IIO), International Advertising Association (IAA), Turistička organizacija Beograd, Francuski Institut u Srbiji i Hotel Zepter.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.