Događaji

Direct Media osvojila “Nagradu za korporativno volontiranje”

Dajrekt Medija je osvojila tradicionalno godišnje priznanje “Nagrada za korporativno volontiranje” u kategoriji “Najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici”  za volonterski program osnaživanja i socijalizacije žena i dece u Sigurnoj kući u Beogradu.

U troipomesečnom programu koji je realizovan u saradnji sa Savetovalištem protiv nasilja u porodici, učestvovalo je 40 zaposlenih žena iz Direct Media i 8 eksternih partnera.

nagrada za korporativno volontiranje Direct Media

Nagradu za korporativno volontiranje svake godine dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje, koji je i zvaničan partner organizacije CSR Europe za Srbiju i Smart kolektiv, sa ciljem da se prepoznaju i promovišu najbolje volonterske prakse u kompanijama.

likovna radionica 6

“Zaposleni u Dajrekt Mediji razumeju važnost podrške zajednici, a ovoga puta su to iskazali nastojanjem da pomognu žrtvama nasilja. Godinama uspešno saradjujemo sa velikim brojem klijenata i medija i ulažemo znanja i veštine u probono rad sa mnogim organizacijama i udruženjima.  Uspešnost svih naših partnerstava posmatramo kroz odnose uzajamnog poverenja i zajedničkog stvaranja pozitivnih promena, zbog čega se zahvaljujemo svim našim saradnicima na ovom projektu,”, izjavila je Milica Marković, menadžerka za korporativne komunikacije u Dajrekt Mediji.

dekupaz radionica 3

U okviru programa volontiranja, zaposlene žene u Dajrekt Mediji su svake subote od juna do oktobra provodile vreme u Sigurnoj kući organizujući kreativno-podsticajne radionice osnaživanja i socijalizacije  žena i dece žrtava nasilja. Po okončanju programa, Dajrekt Medija je pomogla rekonstrukciju tri Sigurne kuće u Beogradu, preuzela finansiranje besplatne pravne pomoći za žene žrtve nasilja u 2016. Godini i zaposlila jednu štićenicu Sigurne kuće.

Nagrada za korporativno volontiranje je ove godine dodeljena u šest kategorija. O dobitnicima je odlučivao žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija, a nagrade su uručene na ceremoniji u okviru CSR Foruma 2015, konferencije posvećenoj društveno odgovornom poslovanju.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Medijski sponzori smo

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Hvala što nas pratite!