Događaji Srbija

Dan žena u znaku jubilarnog 100. izdanja Katapulta u TC Delta City

Modna manifestacija Katapult na Dan žena slavi i svoje 100. izdanje. Ovom prilikom, jubilarno izdanje festivala održaće se od 5. do 8. marta, od 10h do 22h, u TC Delta City.

Svi ljubitelji mode koji posete šoping mol moći će da uživaju u maštovitim kreacijama domaćih dizajnera, koji su za ovo specijalno izdanje festivala pripremili posebnu ponudu unikatnih rukotvorina.

Naši dizajneri se trude da iznova osvajaju različite ukuse probirljive i zahtevne modne publike, a izdvajaju po originalnom dizajnu, unikatnoj proizvodnji i kvalitetu radova, koji predstavlja najveći prioritet. Kroz Katapult je do sada promovisano više od 1000 dizajnera, i sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Svi posetioci TC Delta City imaće priliku da u okviru ove četvorodnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju i sebe, a i svoje najdraže dame jedinstvenim poklonima za Dan žena.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.