Događaji Srbija

Dan (b)ratova zvezda u Mikseru

Drugi po redu DAN (B)RATOVA ZVEZDA u Srbiji je osmišljen da bude ultimativno fan iskustvo fokusirano na galaksiju daleko, daleko, daleko… (čuveni početak SW filmova – long time ago in a galaxy far far away…).

Cilj ove manifestacije je da u Beogradu okupi što veći broj ljubitelje Ratova Zvezda svih uzrasta kako bismo zajedno proslavili ovaj fenomen pop-kulture i da takođe uz zabavu sakupimo novac za humanitarne svrhe kao pomoć svratištu za decu. Novac od ulaznica ide za taj cilj, a takođe možete pomoći isti kupovinama na samom događaju.

OVDE MOŽETE POGLEDATI DETALJNU NAJAVU ZA MUZIČKI DEO KOJI ĆE SE ZAHUKTATI POSLE 22H I TRAJAĆE DO UJUTRU! www.facebook.com/events/217942711870574/

Bilo da je u pitanju mladi ljubitelj Star Wars: The Clone Wars ili stariji okoreli nostalgičar za originalnom triologijom Ratova Zvezda ili čitalac SW knjiga, online gamer, kolekcionar figura i drugog aksesoara ili jednostavno radoznali posetilac – imaće za svakog ponešto na ovoj manifestaciji.

Manifestacija počinje11. decembra u 17h kada će vrata posetiocima otvoriti Darth Vader, Stormtrooper, Darth Maul, Chewbacca, Boba Fett i drugi…

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje