Događaji Srbija

Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji

Promocijom za medije, održanom u bašti popularnog beogradskog kluba Tranzit, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je potrošačima novi brend u svom portfoliju – čuveno špansko, svetlo lager pivo, San Miguel FRESCA.

Bašta Tranzit kluba na jedno popodne pretvorena je u pravi bar na plaži, gde su svi prisutni uživali u degustaciji novog pivskog ukusa na srpskom tržištu. Među prisutnima su bili i glumci Viktor Savić i Andrija Milošević, koji su iskoristili priliku da se razonode igrajući popularne letnje društvene igre zajedno sa poznatim TV licem, Andrejem Maričićem, Milanom Vučićevićem, popularnim tviterašem sa pseudonimom Ničim Izazvan, kao i nekoliko predstavnika medija.

Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji
Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji

„Većina nas se zbog naporne svakodnevnice raduje dragocenim trenucima kada možemo da ostavimo posao, opustimo se i uživamo u slobodnom vremenu sa bliskim prijateljima. San Miguel FRESCA je pravi osvežavajući napitak koji će upotpuniti letnju atmosferu i druženje, i sigurni smo da će biti izbor naših potrošača tokom ovih toplih dana. Kompanija Carlsberg je inače poznata po tome da konstantno uvodi nove vrste piva na srpsko tržište, nastojeći da odgovori na različite zahteve ljubitelja piva. Radujemo se što je od sada i San Miguel FRESCA deo naše bogate ponude.“, rekla je ovom prilikom Jovana Mladenović, Menadžer za komunikacije kompanije Carlsberg Srbija, gostima koji su uživali u osvežavajućem ukusu piva San Miguel FRESCA.

San Miguel FRESCA je svetlo lager pivo koje je najbolje kada se posluži rashlađeno, a preporučuje se konzumiranje direktno iz flaše, uz krišku limuna ili limete. Predstavlja pravi izbor za letnje osveženje, što i samo ime brenda kaže – reč fresca se u španskom jeziku koristi za opisivanje osvežavajućeg napitka koji lako gasi žeđ.

Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji
Čuveno špansko pivo od sada i u Srbiji

Ovo pivo proizvodi se od najfinijeg ječma i hmelja koji daju odlično izbalansiran, osvežavajući lager zlatno žute boje, a koje opet svojim jedinstvenim ukusom opravdava poverenje starih i neprestano privlači nove potrošače lager piva. Uz sadržaj alkohola od 4.4%, ovo premium flaširano pivo dostupno je u Srbiji od juna 2015. godine u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33 l.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.