Događaji Srbija

Čuveni instruktor joge oduševio Beogradjane

Na petom po redu „X-Challenge“ treningu u Beogradu, poznati grčki instruktor joge, Savas Jancis (Savvas Giantsis), održao je javni joga čas za više od 60 ljubitelja ove drevne indijske veštine.

reebok-xchallenge-joga-trening-2

Tokom dvočasovnog treninga on ih je vodio kroz razne asane Vinyasa yoge u kojoj je neophodno sinhronizovati pokrete sa disanjem. Ovaj stil joge nazivaju i flow yoga, odnosno „joga koja teče“ zbog glatkog prelaza iz jedne asane u drugu i načina na koji se različiti položaji tela (asane) povezuju, pa to postaje svojevrstan ples. Ovaj „ples“ bio je izazov za sve učesnike, jer su morali pokazati kako treba biti snažan u fleksibilnosti ili fleksibilan u snazi.

Da bi to postigli Savas je svaki put pokazivao više varijanti položaja kako bi svako mogao da prilagodi vežbu sebi i izazove sebe na pravi način.

reebok-xchallenge-joga-trening-12

Ovo je bila još jedna prilika za sve ljubitelje joge, da u okviru dobro poznate Reebok  „Be More Human“ kampanje, odgovarajućim vežbama osnaže telo, umire um i napune se pozitivnom energijom. A Jancis im je pokazao koliko dnevna joga rutina može promeniti čovekov život i doneti mu unutrašnji mir.

– Joga nam pomaže da budemo fleksibilni i jaki ne samo fizički već i psihički, u svakoj situaciji koja čini naš život. Pravilno disanje je jako važno, naročito kada smo pod stresom, a upravo kroz razne joga vežbe možemo naučiti kako treba disati i biti smiren u svakoj situaciji – objašnjava Jancis.

Više informacija o „X-Challenge“ treninzima na sajtu reebok.rs

#ReebokXchallenge

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.