Događaji Srbija

CUBE Risk Management na Kopaonik Biznis Forumu

Specijalni događaj, 09. mart, Hotel GRAND Kopaonik„Uspeh (za)počinje informacijom. PROVERITE kako..“

CUBE Risk Management Solutions, COFACE Srbija i Privredna Komora Srbije.

Na ovogodišnjem Kopaonik Biznis Forumu okupilo se više od 850 učesnika. Na specijalnom događaju namenjenom pre svega privrednicima Srbije, direktor CUBE Risk Management Solutions Marko Radojičić je zajedno sa svojim gostima, direktorom COFACE Srbija, Đorđem Živanović i savetnikom predsednika Privredne Komore Srbije Predragom Nikolić ukazao na potencijal srpske privrede i mogućnosti rasta tržista.

kbf

Tom prilikom, Marko Radojičić je ukazao kako je ponoson na dosadašnje rezultate i da je CUBE  kao mlada, domaća kompanija koja prvenstveno zapošljava mlade i obrazovane kadrove, spremna  da  se prihvati  izazova koji su deo budućeg plana. Takođe, veliku zahvalnost duguje vernim klijentima bez kojih, sigurno ne bismo bili jedan od lidera na tržištu poslovnih informacija.

Inovativnost je osnova našeg poslovanja a požrtvovanost celog tima i naših partnera će doprineti još boljim poslovnim rezultatima i napretku u budućnosti, rekao je Radojičić.

Đorđe Živanović, direktor COFACE Srbija, istakao je da je srpskoj privredi pre svega neophodna edukacija, koja će vremenom dovesti do rasta tržišta, transparetnosti, efikasnosti i bezbednosti poslovanja.

Predrag Nikolić, savetnik predsednika Privredne Komore Srbije zaključio je da PKS podržava kompanije kao što su COFACE i CUBE Risk Management Solutions u projektima edukacije na različite teme: Excelent SME, sektorske analize tržišta itd.

Na samom događaju promovisan je novi projekat PROVERITE koji omogućije srpskim privrednicima da imaju relevantne informacije o svim kompanijama u svetu i na taj način upravljaju svojim rizikom u poslovanju. Privredna Komora Srbije je ovaj portal razvila u saradnji sa kompanijom COFACE Srbija i tom prilikom najavila saradnju sa CUBE Risk Management Solutions u razvoju projekta.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.