Događaji Crna Gora

Crna Gora: Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry mijenjaju rutinu

Novi ukusi Pepsi-ja, Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry, stigli su na crnogorsko tržište i dostupni su isključivo u IDEA prodavnicama.

U Idei Super u tržnom centru Mall of Montenegro kompanija IDEA u saradnji sa kompanijom PepsiCo, organizovala je prezentaciju novih pića za brojne zvanice i kupce, koje su obradovali zanimljivim aktivacijama, poklonima i druženjem sa influenserima.

Pepsi Lime(Foto: Stefan Vukicevic)

Dva nova Pepsi ukusa čine još jedan iskorak ne samo u širenju ponude, već i u predstavljanju novih, egzotičnih i svjetskih ukusa crnogorskim potrošačima. IDEA uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima, sa onim što je prepoznato kod potrošača širom svijeta kao pravi izbor. Ujedno je i to ono što našu kompaniju godinama čini pravim izborom naših kupaca i zbog čega uživamo njihovo povjerenje“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Sa prezentacije novih Pepsi ukusa: Marko Cvetković – direktor marketinga u A&P Pepsi Srbija i Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.  (Foto: Stefan Vukicevic)

Pepsi Lime i Pepsi Wild Cherry pozivaju na promjenu rutine, jer promjena uvek donosi i novi doživljaj. „Danas vam ponosno predstavljamo nova dva ukusa iz porodice Pepsi, koji su pored postojećih Pepsi, Pepsi Twist sa ukusom limuna i Pepsi Max bez šećera, dostupni u IDEA prodavnicama. To su Pepsi Lime sa ukusom limete i Pepsi Wild Cherry sa ukusom divlje višnje. Pomno smo osluškivali potražnju na tržištu i na ovaj način omogućili svim ljubiteljima Pepsi-ja da uživaju u novim ukusima u Crnoj Gori, što je zaista izazvalo lijepe reakcije“, rekao je Marko Cvetković, direktor marketinga kompanije A&P, ovlašćene punionice PepsiCo za Srbiju i Crnu Goru.

Sa prezentacije novih Pepsi ukusa(Foto: Stefan Vukicevic)

Svi oni koji uz nove Pepsi ukuse žele da učine ovo ljeto egzotičnijim, u IDEA prodavnicama ih mogu pronaći u limenkama od 0,33l i pakovanjima od 0,5l. i 1,5l.

Izvor: vijesti.me

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.