Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Blender festival – ujedinjeni aspekti kulture na neobičan način

Blender je nova jedinstvena muzička platforma zasnovana na ideji objedinjavanja različitih događaja muzičke tematike pod jednim brendom. Dokazali su mnogo puta svojim iskustvom i znanjem kroz niz spektakualrnh žurki da žele da postave standarde, neguju scenu i poboljšaju dosadašnje iskustvo klabinga.

Stoga vam predstavljamo Blender festival – jednistvenu i novu muzičku platformu koja obuhvata trodnevni festival u februaru. Odlikuje ga pregršt zanimljivih i aktuelnih izvođača, maratonski setovi, različite lokacije, izvedbe. Svestrani pokret kojim organizatori žele da ujedine sve aspekte urbanog kulture na neuobičajen način. Blenderom žele da ujedine muziku, umetnost, blogove, aktuelnosti, modu i publiku , ali i da zadrže muziku kao glavnu temu projekta.

Publici će se prvo predstaviti žurkom u Magacin Depou 15. februara  kada će ugostiti popularni francuski trio Apollonia koji prvi put dolazi u Beograd!

Odmah zatim, 23. februara počinje BLENDER trodnevni festival gde ćete uživati u žurkama na više stejdževa i nekoliko različitih lokacija. Ono što želimo posebno da istaknemo je svakako lineup pažiljvo sastavljen odabirom najaktuelnijih I najkvalitetnih izvođača  kojim organizatori pokazuju da im je draga publika najvažnija. Za sada vam možemo najaviti maratonske setove izvođača!
Na BLENDER festivalu  nastupaće Baikal, Henry Saiz (live band), Mano Le Tough, Francesca Lombardo, iO (Mulen), Isolee, Janeret, Johannes Brecht, Sonja Moonear, The Driffter, Varhat I Better Lost than Stupid!

“Mi nismo još jedan klasičan festival u moru istih i od BLENDERA možete očekivati mnogo novina na domaćoj sceni. “ – kažu organizatori.

I šta još???

Ono što svakako odlikuje ovaj festival je KVALITET.
Najsvežijim projektom – Central Dance Eventom, kao i lineupom Blendera, organizatori su dokazali da su im scena i publika na prvom mestu i stoga pozivamo sve da se pridruže i podrže Blender!

Let’s mix it!

“Svaki put kada odaberete šuplju i naduvanu popularnost umesto kreativnosti i kvaliteta zapravo vraćate dva koraka unazad ono za šta se navodno borite, umesto da ga gurate napred.“ – zaključili su organizatori.

Karte za ovaj all inclusive doživljaj putovanja ka planeti Blender u njegovom punom sjaju već su u prodaji!

Komplet karata u koji je uključen pre party (15.02.) sa Apollonia tripple b2b višečasovnim setom + trodnevna Blender festivalska ulaznica (23-24-25.02) možete nabaviti po neverovatno promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP. Prodajne mreže kako ste već navikli su Gigstix i Eventim.

Budite brzi, jer se promo cena specijalnog kompleta za sva Blender dešavanja u februaru završava u utorak 24. januara, kada kreće potpuno nova cena, a takođe i prodaja pojedinačnih ulaznica.

Blender @Facebook

Facebook Event

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.