Događaji Srbija

Blender festival: Sve bitne informacije!

Pažnja pažnja! Ukrcavanje putnika u svemirski brod koji levitira u orbiti naše planete i prirpema za najuzbudljivije putovanje u istoriji domaćeg klabinga zakazano je za 15. februar u Magacinu Depo uz veličanstveni francuski b2b trio Apollonia. Bez obzira što se događaj održava u sred srede, sa planete Blender poručuju da se opustite i prepustite receptorima za uživanje jer je četvrtak, 16. februar neradan dan!

Ubrzo nakon toga ponovo skupljamo putnike 23. februara kada krećemo na trodnevni izlet i ovom prilikom Beogradu predstavljamo Blender prvi trodnevni zimski festival sa sledećim line up-om:

23. februar
Cid Inc, Henry Saiz (live), Johannes Brecht

24. februar
Better Lost Then Stupid (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Francesca Lombardo, iO (Mulen), Janeret, Varhat

25. februar
Cabanne, Isolee (live), Maeve Showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear

Sigurno se pitate, koje su to neistražene destinacije koje ćemo posetiti za vreme Blender trodnevnog izleta? Još malo ćemo vas držati u pozitivnoj neizvesnosti, ali ono što možemo da obećamo je nešto sveže i potpuno novo!

Karte za ovaj all inclusive doživaljaj putovanja ka planeti Blender u njegovom punom sjaju već su u prodaji!

Komplet karata u koji je uključen pre party (15.02.) sa Apollonia tripple b2b višečasovnim setom + trodnevna Blender festivalska ulaznica (23-24-25.02) možete nabaviti po neverovatno promotivnoj ceni od 1990 dinara odnosno 2990 za VIP. Prodajne mreže kako ste već navikli su Gigstix i Eventim.

Budite brzi jer se promo cena specijalnog kompleta za sva Blender dešavanja u februaru završava u utorak 24. januara, kada kreće potpuno nova cena a takođe i prodaja pojedinačnih ulaznica.

Blender @Facebook

Facebook Event

Let’s Mix It!

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.