Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Balkan Tube Fest 2017 – KARTE U PRODAJI

Ukoliko redovno pratite našu facebook stranicu i ostale društvene mreže, kao što su twitteri instagram, znate da se ovogodišnji Balkan Tube Fest održava 24. i 25. juna u Sava Centru u Beogradu. Da, datum održavanja je pomeren, zašto? Zato što, ove godine, RASPUST POČINJE NA BALKAN TUBE FESTU!

Svako ko je prethodnih godina posetio BTF, ostao mu je kao jedna od najlepših uspomena, a mi se trudimo da tu tradiciju nastavimo, tako da ove godine udvostručujemo zabavu! Jutjuberi su već pozvani, a karte su KRENULE U PRODAJU!

Ove godine, za razliku od prethodne, imaćemo i Balkan Tube Space ulaznice, pored regularnih!

Na svim prodajnim mestima GigsTixa širom Srbije (link za sva prodajna mesta gde možete pronaći vama najbliže: http://www.gigstix.com/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice ), ali i online putem njihovog sajta, od ponedeljka, 20. marta, možete kupiti obe vrste ulaznica za Balkan Tube Fest 2017! Sva objašnjenja oko kupovine putem GigsTixa se nalaze na njihovom sajtu, predlažemo vam da ih detaljno proučite pre nego što poručite ulaznice, a sada pređimo na ulaznice.

Što se tiče regularnih ulaznica, cena je nepromenjena i iznosi 600 dinara po danu po osobi. Sa regularnom ulaznicom imate pristup svim salama, kao i foajeu i svim aktivacijama u foajeu (sve su besplatne).

Novi tip ulaznica, Balkan Tube Space, pored svega što ima kao i regularna karta, ima pristup u posebne prostorije, u bašti, gde će zajedno sa jutjuberima moći da provodi vreme između programa, postavi koje pitanje više i slično, ali takođe, BTS je mesto za odmor gde imate i obezbeđeno piće, ali i dodatan panel predavanja vezan za sam jutjub. Cena za Balkan Tube Space kartu je 3000 dinara.

Na fotografiji iznad možete videti 2 vrste karata, jedna je GigsTixova, s leve strane, a s desne strane možete videti karte koje možete nabaviti u Sava Centru. Ono što moramo da vam napomenemo je da BALKAN TUBE SPACE KARTE NE MOŽETE KUPITI U SAVA CENTRU VEĆ SAMO PUTEM GIGSTIXA, a zamenićete ih za našu zvaničnu kartu (kartu sa slike) na ulazu u Sava Centar, na dan festivala, na info pultu. Što se tiče regularnih karata, njih MOŽETE kupiti i na blagajni Sava Centra od 22. marta, ali i na prodajnim mestima GigsTixa od 20.marta.

Program festivala će se uskoro naći na našem sajtu i može se promeniti sve do nekoliko dana pred BTF.

Na ovogodišnjem festivalu, čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Obećavamo vam lud provod! Prošle godine imali smo ukupno 48 sati programa na dve scene, velikoj i maloj. Ove godine, uvodimo i treću scenu, koja će biti u holu Sava Centra. Obećavamo organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program. Sve vreme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pesama.

Igraće se onine igrice, vežbaće se trbušni ples, ali biće i uživo igranja igrica ispred samog Sava Centra.

Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite Mudju, Ćaleta, Mariju Žeželj, Miloša HD, SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića i sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi!

Ovim putem vas pozivamo da se i ove godine družite sa nama na najvećem jutjub festivalu na Balkanu i mestom koji okuplja najveći broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije! Rezervišite vaše karte na vreme jer su u ograničenim količinama.

Zvanični hešteg festivala je #BalkanTubeFest2017 i slobodno nas tagujte na društvenim mrežama!
RASPUST POČINJE NA BALKAN TUBE FESTU!
Čekamo vas,
BTF tim!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.