Događaji Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Apollonia na Blender festivalu!

BLENDER festival je potpuno nova platforma koja želi publici da predstavi nešto više. To je multidimenzionalni pokret koji ujedinjuje muziku, umetnost, aktuelne dogadjaje, blogove, modu, humanitarne akcije, aktuelnosti, ekskluzivne vesti. Sve to u saradnji sa njihovim partnerima, kako bi posetioci imali uvid u urbanu kulturu na jednom mestu. Svakako, akcenat i najzastupljenija umetnost biće muzika koja je i glavna tema celokupnog projekta.

Blender festival – ujedinjeni aspekti kulture na neobičan način

Za svečano otvaranje Blendera koje je zakazano za 15. februar, kada prvi put u Beograd dolazi sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom/ koji je trenutno jedno od vodećih imena globalne elektronske muzičke scene.
Takođe, krajem februara organizatori su pripremili i trodnevni BLENDER Festival za koji su već bukirana jako interesantna imena koja domaća publika veoma voli i već duže vreme iščekuje.
Proteklim Central Dance Eventom, organizatori su pokazali da neguju scenu, publiku i trude se da uvek predstave nešto novo i drugačije! Iz tog razloga sve pozivamo da se priključe i podrže BLENDER.

Blender festival – sve što treba da znate!

Ideja za saradnju između tri francuska undergound Dja Shonky, Dan Ghenacia i Dyed Soundorom nastala je 2012. godine kada su osnovali sastav i lansirali svoj projekat nazvan Apollonia.

 

Predstavljajući trostruki b2b Apollonia je poznata po svojim produženim setovima u trajanju od 5 sati i više i strogo se držeći da svako pušta po jednu traku u krugu. Pored DJ setova, Apollonia ima i svoju produkciju koja je započeta debi albumom „Tour A Tour“ izdatom u oktobru 2014. i koji slušaoca provodi od warm up-a, kroz prime time do trake za afterparty.

 

Od 2012. pa do danas kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe u kontinuitetu ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe. Neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.

Sada, kada sve ovo znate, pravac Gigstix i Eventim!

Let’s mix it!

Blender @Facebook

Facebook Event

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.