Anketa o stavovima i mišljenju mladih u Srbiji – Youth Speak Survey

0

Youth Speak Survey je anketa koju sprovodi najveća svetska organizacija predvođena od strane mladih – AIESEC uz podršku kompanija Coca Cola Hellenic, Delhaize Srbija i GFK.

Anketa se sprovodi u Srbiji uspešno već tri godine. Osnovna ideja jeste da putem ankete ispitamo mišljenje i stavove mladih po pitanju obrazovanja i karijere. Tokom prve godine istraživanja, tačnije 2015.godine sakupljeno je 1000 odgovora, a već naredne preko 2000 odgovora. Osnovni cilj istraživanja jeste da omogućimo ostalim organizacijama, obrazovnim institucijama i korporativnom sektoru da aktivnosti kreiraju u skladu sa potrebama i mišljenjem mladih. 

Anketu je popunilo preko 160 000 mladih širom sveta, stoga slobodno možemo reći da Youth Speak Survey predstavlja globalni glas mladih. AIESEC prepoznaje posebnu ulogu mladih u društvu zato mladi u Srbiji putem ove ankete imaju priliku da iskažu stav o edukaciji i karijeri.

Ovogodišnji cilj organizatora je da prikupe odgovore mladih širom Srbije kako bi omogućili da se njihov glas čuje.

Link ka anketi: bit.do/serbiayouthvoice

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend