Ambasador SAD Majkl Kirbi u nezvaničnom i neočekivanom izdanju

0

Nj.E. Majkl D. Kirbi, ambasador SAD u Republici Srbiji, bio je gost serijala SMART Talk Američke privredne komore u Srbiji (AmCham). Publika u Mixer House-u imala je priliku da tokom razgovora, koji je sa ambasadorom vodila Maja Piščević, izvršna direktorka AmCham-a, upozna jednog od najistaknutijih stranih diplomata u Srbiji, u jednom novom svetlu.

Smart Talk_AmCham 2

Pod sloganom „Off the record and unexpected“ ambasador Kirbi govorio je o svojim impresijama o Srbiji i Srbima, kao i koje su njegove lične vrednosti i ljudi kojima se divi. Istakao je takođe šta će mu nedostajati kada ode iz Srbije i koji su, prema njegovom mišljenju, ključni izazovi zemlje u budućnosti.

Serijal Smart Talk okuplja istaknute ličnosti u srpskom društvu i zaposlene u kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) promovišući vrednosti koje čine uspešne lidere u poslovnom i privatnom životu.

Smart Talk_AmCham

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend