Događaji Srbija

AirSerbia ugostila studente univerziteta Yale

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, je ugostila međunarodnu grupu studenata Univerziteta Jejl, jedne od najpoznatijih akademskih institucija u svetu.

Grupa od 26 studenata, koji pohađaju MBA program Jejl škole menadžmenta (Yale School of Management), su obišli sedište Er Srbije i imali priliku da se upoznaju i razgovaraju sa predstavnicima menadžmenta kompanije, među kojima su bili Đorđe Vukotić, direktor globalne prodaje i Nataša Bašić, menadžer obuke i razvoja.

 Yale visit Air Serbia

Njihova poseta Er Srbiji je organizovana u okviru putovanja čiji je cilj da se upoznaju sa srpskom kulturom, poslovnim okruženjem i nacionalnom ekonomijom, a u njenom sastavu su i posete najvećim kompanijama.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je ovim povodom izjavio: “Veoma nas raduje što smo u prilici da u našem sedištu ugostimo ovu grupu talentovanih studenata Jejl škole menadžmenta.“

“Naša priča o uspehu je inspirativna studija slučaja o tome kako javno-privatno partnerstvo, u ovom slučaju sa Etihad ervejzom, može da oživi jednu kompaniju i to iskustvo treba podeliti sa mladim liderima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

“Rezultati tog partnerstva govore sami za sebe. Učvrstili smo naš poslovni model i sada smo na pragu impresivne nove faze rasta u kojoj ćemo uvesti transatlantske letove za Njujork.“

“Zahvalni smo što smo imali priliku da podelimo svoje iskustvo kao srpska nacionalna avio-kompanija sa studentima jedne od najprestižnijih poslovnih škola u Sjedinjenim Državama i dobili povratnu informaciju o veoma pozitivnim utiscima.“

Univerzitet Jejl, koji je osnovan 1701. godine, je treća najstarija obrazovna institucija u Sjedinjenim Državama, a njegovi akademski programi uživaju veoma veliki međunarodni ugled.

Prošle godine je Er Srbija na sličan način ugostila studente Poslovne škole Univerziteta Stanford.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.