Događaji Srbija

e-Turizam 2016: Maj u znaku turizma, interneta i edukacije

e-Turizam je prva domaća konferencija o primeni savremenih informaciono-komunikacionih tehnologija u turizmu i ugostiteljstvu. Ove godine održaće se 12. maja, u multifunkcionalnom prostoru Fabrika. Cilj konferencije jeste da prenese najnovija iznanja iz oblasiti IKT u turizmu od strane ostvarenih profesionalaca sa brojnim primerima dobre prakse, kao i da se ukaže na mogućnost značajnog povećanja prihoda od turizma kroz pravilnu upotrebu interneta i novih tehnologija.

Nakon prve konferencije održane u Privrednoj komori Srbije, druge u hotelu Crowne Plaza Belgrade, ove godine e-Turizam seli se na nešto drugačiju lokaciju – industrijski event prostor “Fabrika” u Beogradu. Kao i predhodne dve godine, predavači sa bogatim praktičnim iskustvima prenosiće učesnicima najsavremenija znanja o pravilnoj upotrebi interneta u turizmu.

10484140_1877394579150626_3005796855390986480_n

Predavači koji su do sada potvrdili prisustvo: Nikola Jelačić (Google Inc, Travel & Retail Industry Manager), Melvin Böcher (Traveldudes.org, direktor), Jelena Đaković (Square Nine hotel, direktor prodaje i marketinga), Milan Stojković (Tourism Management and Consulting, direktor), Petar Vasić (VasićMedia, osnivač i direktor), Petar Platiša (Mona Hotel Management, direktor prodaje) i Ivan Bildi (Marketing Online, osnivač agencije).

Informacione tehnologije, internet i društvene mreže svakodnevno menjaju turističku delatnost. Zahvaljujući novim tehnologijama turizam danas beleži neverovatni rast, a ova oblast turizma vapi za stručnim kadrovima. Uspešni i ostvareni profesionalci iz prakse će pokazati kako se nove tehnologije mogu iskoristiti u promociji i prodaji turističkih proizvoda i usluga. Pozivamo turističke radnike, posebno marketing menadžere i preduzetnike, kao i studente da zajedno naučimo kako možemo više zaraditi od turizma!

Zainteresovani se mogu prijaviti OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.