Događaji Srbija

△ CENTRAL DANCE EVENT – 4 ŽURKE – DVE LOKACIJE – 9 stranih △ 13 domaćih DJeva

Central Dance Event je novogodišnja platofma koja će po treći put zaokružiti utisak celokupne sezone koja je za nama. U protekloj godini uživali smo i djuskali do ranih jutarnjih časova uz mnoga velika imena kao što su Hernan Cataneo, John Digweed i Guy J, Matador, Dubfire, Paco Osuna, Umek, Nicole Moudaber, Deborah De Luca, Silicone Soul.

Kao zaključak više nego uspešne i slobodno možemo reći fenomenalne 2016. godine Central Dance Event pravi ni manje ni više, nego četiri vrhunska dogadjaja muzičke raznolikosti  na dve lokacije sa devet stranih imena od kojih tri nikada niste imali prillike da čujete u Beogradu, a tri čak nikada nisu posetila Srbiju! Naravno, tu je i ni malo zapostavljen domaći lajnap sačinjen od dugogodišnjih saradnika DJeva bez čije podrške ne bi uspeli da izgradimo scenu i podignemo je na viši nivo koji klaberi zaslužuju.

Kako zaokružujemo staru, tako najavljujemo i novu sezonu i ova imena su samo naznake onoga što vam spremamo u budućnosti:

Hangar /30. 12./ The Martinez Brothers / Andrea Oliva / IDQ / Ilija Djoković / DBDZ

Prve večeri četvoronoćnog ludila, Beogradu u goste stižu dugo iščekivani The Martinez Brothers poreklom iz američkog predgrađa Bronx, koji trenutno važe za jedne od lidera svetske house scene. Pored više nego uspešne DJ karijere, iza sebe imaju veliki broj izdanja koja su nezaobilazni deo kako setova velikih zvezda tako i svetskih dance floor-ova, a jedna među njima je i planetarno popularan remix Velvetove trake „Bigger Than Prince“ koji je proglašen za najpuštaniju traku ADE 2013. Upravo time The Martinez Brothers dokazali su svoj razvoj i širinu u raznim pravcima elektronske muzike.

Pored njih, iste večeri, za mix pultom ništa manje bitan, Andrea Oliva čija produkcija takođe ne zaostaje za njegovom DJ karijerom i ono što je poslednje izazvalo veliku pozitivnu reakciju publike je upravo njegova saradnja sa The Martinez Brothers na čijem lejblu „Cuttin’ Headz“ je izdata Andrea Olivina  traka „Vermona“ sa kojom trenutno pumpaju svetske dance floor-ove.

 

Depo Magacin 31. 12. Guy J / Guy Mantzur / Khen / Marko Milosavljević / Bokee / Peter Portman

Drugo CDE veče posvećeno je obožavaocima progresivnog zvuka i shodno tome stižu čak tri top predstavnika ove scene. Pored izraelskog producenta Guy J-a, koji se ostvario kao jedan od najsloženijih i najemotivnijih producenata elektronske muzike u poslednjoj dekadi i koji je definitivni miljenik domaće publike, pogotovo posle prethodog nastupa u kojem je doslovno ostavio Beograd bez daha, po prvi put u Srbiju stiže Guy Mantzur. Prepoznatljiv po svojim autentičnim, hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, Mntzur je postao jedan od vodećih DJ/producenata širom sveta. Da bi zaokružili trio fantastiko, ovom fenomenalnom dvojicu u novogodišnjoj noći pridružuje se i Khen čiji je talenat prepoznao upravo Guy Mantzur i svojom podrškom dao mu šansu da zablista.

Hangar 01. 01. Magda / Pig&Dan / Heartthrob / Lea Dobričić / Alexandar Ivković b2b Mihajlo

Treće večeri shodno reprizi novogodišnjeg spektakla, zvuk se ozbiljno zaoštrava. Definitivna kraljica minimal techna po prvi put nastupa pred velikim brojem beogradskih fanova a uz nju tu je i Heartthrob, poznato ime berlinske andergaund scene. Veče će upotpuniti produkcijski/DJ dvojac Pig&Dan koji po prvi put stižu u Srbiju i koji su na vrhu top liste omiljenih producenata velikog broja njihovih kolega.

Depo Magacin 02. 01. David August (DJ set) / Boža Podunavac / Kristijan Molnar / Luka Vuković b2b Ivan Radojević

Poslednje večeri kao šlag na tortu berlinski muzički vunderkind takođe po prvi put posećuje Srbiju. Ovom prilikom publika će čuti njegov specijalni nastup kojim se August već neko vreme bavi a uključuje DJ set sa posebnim pratećim lajt show-om.

Karte su puštene u prodaju i dostupne su online i fizički preko Eventim i GIGS TIX prodajne mreže po promo cenama od 1190 dinara za pojedinačnu kartu za 30. i 02. a 1390 za 31. i 01. tj. 1690 dinara za pojedinačnu VIP kartu takođe za 30. i 02. odnosno 1790 dinara za 31. i 01. Kompelet karata za sva četiri dana dostupan je po ceni od 3900 dinara dok VIP četvorodnevni komplet košta od 5490 dinara.

http://www.gigstix.com/

http://www.eventim.rs/rs/

Postoji i mogućnost kupovine dvodnevnog kompleta karata za Depo Magacin (31.12 i 2.01) koji košta 2190, odnosno 2990 dinara za VIP i Hangar (30.12. i 01.01.) koji košta 1990 dinara odnosno 2990 za VIP.

Za sve vlasnike VIP četvorodnevnog kompleta ulaz na oficijalne aftere Central Dance Event će biti besplatan.

Pojedinačne, regularne i VIP ulaznice za Central Dance Event dostupne su na sledećim linkovima Eventima i GIGS TIX:

http://bit.ly/TheMartinezBrotherS     http://bit.ly/theMartinezBrothers

http://bit.ly/GuyJGuyMantzur             http://bit.ly/GuyJGuymantzur

http://bit.ly/MagdaPigDan                 http://bit.ly/MagdaPigdan

http://bit.ly/davidAugust                    http://bit.ly/Davidaugust

Kompleti četvorodnevni i dvodnevni, regularni i VIP za Central Dance Event dostupne su na sledećim linkovima:

http://bit.ly/CDEkompletKarata         http://bit.ly/komplet4dana

http://bit.ly/kompletHangar

http://bit.ly/kompletDepo

Broj karata po promo ceni je ograničen, o promeni cene karata i sve dodatne informacije  posetite link https://www.facebook.com/CentralDanceEvent/ ili pozovite broj telefona +38169 3682582.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.